بازی فکری «ماشین جنگ»

از {{model.count}}

War Machine Games

  • رده سنی: 8 سال به بالا
  • تعداد بازیکنان: 2 نفر
  • زمان بازی: 15 دقیقه
  • ابعاد محصول: 3 × 6.5 × 9 سانتیمتر
تعداد
نوع
65,000 تومان
  • {{value}}
مقایسه
کمی صبر کنید...

 بازی فکری مستفیل «ماشین جنگ سه سوت»، یک فیل توی جعبه است. تصـورکـنین که تو جـنگ جهانی دوم، نه متحدین (آلمـان، ایتـالـیا و  ژاپـن) نه مـتفقیـن (یعنی انگلـیس، امـریکا و شـوروی) با هـم هم پیمـان  نیـستنـد و هر کـشوری برای خـودش میجنگه! آره! تاریـخ تغـییر کرده و توی  این بلـبشو، شمـا باید از قدرت نظامی این کشورها استفاده کنین و در جبهه های  مختلف، حریفتون رو شکست بدین.۳۰ کارت: توی بازی ۶ کشور با ۶ رنگ مختلف وجود داره. کشورها ۲ جور نیرو دارند: ماشین جنگی و پیاده نظام. هر کارت دو جهت داره: یک جهتش ماشین جنگیِ یک کشوره، و اون جهتش هم پیاده نظام یک کشور دیگه. علامتهایی هم که گوشۀ نیروها می بینین، قدرت هر نیرو رو نشون می ده: پیاده نظام ۱ و ماشین جنگی ۲. اول بازی، با ۳ تا از کارتها «جبهۀ جنگ» رو می سازین. باقی کارتها، نیروهایی هستند که باهاشون تو بازی علیه دشمن مبارزه می کنین.

رده سنی
8 سال به بالا
تعداد بازیکنان
2 نفر
زمان بازی
15 دقیقه
ابعاد محصول
3 × 6.5 × 9 سانتیمتر
تولید کننده
مستفیل

هـدف  بازی ماشین جنگ سه سوت:

 تصـورکـنین که تو جـنگ جهانی دوم، نه متحدین (آلمـان،  ایتـالـیا و  ژاپـن) نه مـتفقیـن (یعنی انگلـیس، امـریکا و شـوروی) با هـم  هم پیمـان  نیـستنـد و هر کـشوری برای خـودش میجنگه! آره! تاریـخ تغـییر  کرده و توی  این بلـبشو، شمـا باید از قدرت نظامی این کشورها استفاده کنین و  در جبهه های  مختلف، حریفتون رو شکست بدین.۳۰ کارت: توی بازی ۶ کشور با ۶  رنگ مختلف وجود داره. کشورها ۲ جور نیرو دارند: ماشین جنگی و پیاده نظام.  هر کارت دو جهت داره: یک جهتش ماشین جنگیِ یک کشوره، و اون جهتش هم پیاده  نظام یک کشور دیگه. علامتهایی هم که گوشۀ نیروها می بینین، قدرت هر نیرو رو  نشون می ده: پیاده نظام ۱ و ماشین جنگی ۲. اول بازی، با ۳ تا از کارتها  «جبهۀ جنگ» رو می سازین. باقی کارتها، نیروهایی هستند که باهاشون تو بازی  علیه دشمن مبارزه می کنین.

چیدمان:
۱- یکی از بازیکنها کارتها رو بُر بزنه.
۲- حالا از بین  کارتها، انقدر کارت بکشین تا وقتی که 3 تا کارت داشته باشین که توشون هر ۶  کشور باشه (و تکراری نباشه). تصادفی 3 تا کارت رو کـنار هم و افقـی وسط  زمین بچینین. بین کارتها یه کم فاصله بذارین. این کارتها « جبهۀ جنگ »  هستند.
۳- باقی کـارتها رو دوباره به پشـت بُر بزنین. کـنار هر کـشور تو جبهۀ جنگ، ۴ کارت به پشت بذارین، که بهشون میگیم «نیروی پشتیبانی».
نهایتاً باید ۶ سـتون ۴ کارتی نیروی پشتیبانی داشته باشین و ۳ کارت هم باقی بمونه.
۴- جعبۀ بازی رو یک طرف زمین بازی بذارین.
۵- بازیکـنی که کـارتها رو پخـش نکرده، یکـی از این دو کـار رو انجام میده:
. یکی از سه کارت باقیمونده رو برمیداره و نفر اول بازی میشه.
. دو تا از سه کارت باقیمونده رو برمیداره و حریفش نفر اول میشه.
۶- حالا نفر اول، بازی رو شروع میکنه.


نحوۀ بازی:
تو  بازی ماشین جنگ، هردو بازیکن سعی دارند که به کشورهای مختلف حمله کنند و  اونها را تصرف کنند. هدف هر بازیکن، پیروز شدن تو هر کدوم از اون نبردهاست.  نبرد توی یک کشور وقتی شروع میشه که کارتهای نیروی پشتیبانی کنارش تموم  بشه. اون موقع، بازیکنها قدرت نیروهاشون رو در اون نبرد محاسبه میکنند و هر  کی بیشتر بود، نبرد رو میبره.

نیروهایی که در اون نبرد حاضر بودند  فقط به پیروز شدنتون کمک میکنند، اما امتیازی بهتون نمیدند. وقتی پیروز هر ۶  نبرد مشخص شد، امتیاز شماری میکنیم. بازیکنی برندۀ جنگ اصلیه که از تصرف  کشورها و کارتهایی که از همون کشورها توی دستش آخر بازی داره، امتیاز  بیشتری بگیره.


نوبت بازی:
وقتی نوبتتون شد، باید این 2 کار رو به ترتیب انجام بدین:
۱. فرستادن نیرو
یک کارت از دستتون به یک کشور که جنگ توش تموم نشده بفرستین.
2. درخواست نیرو
حالا یکی از ستونهای کارتهای نیروی پشتیبانی رو انتخاب کنید.

ازش این مدلی کارت بردارین:
الف.اگر ماشین جنگی فرستاده بودین، 1 کارت بردارین.
ب.اگر پیادهنظام فرستاده بودین، 2 کارت بردارین.
حتماً باید از نیروی پشتیبانی، کارت بردارین. اگر 2 کارت برمیدارین،
میتونین از دو ستونِ متفاوت بردارین. شاید توی دور آخر بازی، کارتهای نیروهای پشتیبانی تموم بشند و نتونین کارت دومتون رو بردارین.
قوانین فرستادن نیرو:
الف.جهت  نیرویی رو که می خواین به «جبهۀ جنگ» بفرستین طوری قرار بدین که به سمت  بالا باشه (رنگ و قدرت اونی که سروته قرار می گیره، حساب نمیشه).
ب.رنگ/کشور  نیروهایی که به جبهۀ جنگ فرستاده می شند، هم باید با رنگ کشور مقصد، هم با  رنگی که حریفتون به اون جبهۀ جنگ فرستاده، متفاوت باشند (چون نیروها که  هیچوقت به کشور خودشون حمله نمیکنند).
ج.به هر کـدوم از جـبهـه ها فقط با یک رنـگ/کـشـور تا آخـر بازی
میتونین حمله کنین و نمیتونین چند رنگ با هم بازی کنین.
د.با کارت یک رنگ/کشور میتونین به چندتا جبهۀ جنگ مختلف حمله کنین.
نکته: به جای اینکه نیرو بفرستین، میتونین از دستتون یک کارت بسوزونین و یک کارت از نیروی پشتیبانی بردارین.
شروع نبرد:
هرموقع  کارتهای یکی از ستونهای نیروی پشتیبانی تموم بشند، نبرد تو اون کشور شروع  میشه. هر دو بازیکن، قدرت نیروهایی رو که به اون کشور فرستاده بودند،  میشمارند و بازیکنی که قدرتش بیشتره، نبرد رو میبره. بعد، بازیکنی که برندۀ  نبرد شده، تمام نیروهای حاضر توی اون نبرد رو میسوزونه. حالا، یکی از  کارتهای سوخته رو به پشت، از سمت خودش جلوی اون کشور میذاره که نشون بده  برندۀ نبرد بوده (مثال روبهرو رو ببینین). ممکنه در یک دور از بازی، چندین  نبرد شکل بگیره. در این حالت، اول از نبردی شروع کنین به جعبۀ بازی  نزدیکتره.
نبرد برابر:
اگر وقتی نبرد شروع میشه، قدرت نیروهای هر  دوطرف یکی باشه (حتی صفر به صفر)، نبرد برابر شده. برندۀ این نبرد،  بازیکنیه که نبرد کناری که به جعبۀ بازی نزدیکتره رو بُرده باشه.
اگر  خودش دقیقاً کنار جعبۀ بازیه، با برندۀ دورترین «جبهۀ جنگ» مقایسه کنین.  ممکنه گاهی اون نبردها هم هنوز برنده نداشته باشند. هر موقع برندۀ اون  نبردها مشخص شد، برندۀ نبرد کناریش که برابر شده بود هم مشخص میشه.  


پایان بازی:
بازی  وقتی تموم میشه که تمام کارتهای نیروی پشتیبانی تموم شده باشند. بازیکنها  کارتهایی رو که تو دستشونه، رو میکنند و امتیازهاشون رو میشمارند.
شمارش  امتیاز: ببینین نبرد تو کدوم کشورها رو بردین. از کارتهای توی دستتون، فقط  نیروهای همون کشورها رو حساب کنین: به ازای هر رنگ/نیرو (چه ماشین جنگی،  چه پیادهنظام) یک امتیاز میگیرین. بعد ببینین خود همون کشوری که برندۀ  نبردش شدین، چه نیرویی روش داره: اگر ماشین جنگی بود، 2 امتیاز و اگر  پیادهنظام بود 1 امتیاز برای هر کدوم بگیرین. هرکسی امتیازش بیشتر باشه،  برندۀ نهایی جنگه!
اگر امتیاز بازیکنها با هم مساوی بشه، بازیکنی برنده  است که نبرد نزدیکترین کشور به جعبۀ بازی رو پیروز شده باشه. اگر دوست  داشتین میتونین 3 دور بازی کنین و کسی که 2 دور رو ببره، برندۀ نهایی باشه.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...