کتاب رمان مصور آخرین داستان «ارشیا جلد 2، چرخه سوم» نوشته، اشکان رهگذر است. این کتاب رمانی جذاب است که برداشتی هوشمندانه از اساطیر ایران دارد. این کتاب با تصاور جذاب و داستان پرهیجان خواننده را با خودش همراه میکند.
رمان مصور «ارشیا» که برگرفته از شخصیت ارشیا، وزیر دربار جمشید شاه است قصه دوران نوجوانی این شخصیت را روایت می کند. شخصیتی که پرویز پرستویی صداپیشگی آن را در انیمیشن «آخرین داستان» برعهده دارد. این انیمیشن به تازگی در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر موفق به دریافت سیمرغ بلورین انیمیشن شده است.
در جلد اول رمان مصور آخرین داستان ارشیا، خواندیم که ارشیا و پدرش در تلاش بودند تا با دیوی که تهمورث به تهمجم آورده بود ارتباط برقرار کنند. اما نفرین ساوول باعث شد تا مردم تهمجم و دلدادهی ارشیا هم از بین بروند. اما در کتاب رمان مصور آخرین داستان ارشیا جلد دوم چه اتفاقی میافتد؟
این اثر پایان داستان ارشیا را به ما میگوید:
ارشیا بعد از معامله با ساوول، دیو آشوب، محل اختفای اهریمن را در اختیار تهمورث دیوبند میگذارد. اما آتش نفرین ساوول گریبانگیر مردمان میشود و آنها ارشیا را به جرم همدستی با دیوان از تهمجم میرانند. ارشیا که دانش فراوان از ساوول آموخته، تصمیم میگیرد تهمجم را ترک کرده و تهمورث دیوبند از بیابد، اما در مسیر پر افتوخیر سفر، اهریمن را ملاقات میکند و این ملاقات بار دیگر زندگی او را دستخوش فراز و نشیبهای دیگر میکند.
کتاب تصویری کتابی است که به کمک یک رشته تصویرهای زیاد همراه با متنی کمابیش اندک یا بدون متن، اطلاعاتی را منتقل کرده یا داستانی را بازگو میکنند. در کتابهای تصویری، تصویرها به اندازهی متن یا حتی بیش از آن اهمیت دارند. برخی کتابهای تصویری بدون داشتن هیچ کلامی، گیرا و اثر بخشند.
انواع کتاب های تصویری شامل:
کتاب های اسباب بازی، کتاب های الفبا، کتاب های عدد آموز، کتاب های مفهومی، کتاب های بدون کلام، کتاب های داستانی تصویری و کتاب های آسان خوان است.
کتاب های کمیک نیز از نوع کتاب های تصویری هستند.
کُمیک (به انگلیسی: Comics) یا تصاویر فکاهی یا داستان مصور یک راه واسط برای انتقال بصری ایدهها از طریق تصویر میباشد که اغلب با نوشته یا اطلاعاتی بصری درآمیخته است.
کامیکها از در کنار هم گذاشتن قطعات متوالی از تصاویر تشکیل شده و معمولاً در آن از ابزارهای نویسهای چون بالون گفتار، شرحها و افکتهای صوتی (نامآوا) برای نشاندادن گفتوگوها، تعریف داستان یا دیگر اطلاعات استفاده میشود. عناصری چون اندازه یا جاگذاری قطعات، روند بیان داستان یا موضوع را کنترل میکند. نقاشی کارتونی و دیگر روشهای تصویرگری شبیه به آن، از مرسومترین نقاشیها در کامیکس هستند؛ رمان عکسی حالتی است که از عکس استفاده میکنند. حالتهای معمول کامیکس شامل داستان مصور، کارتونهای سرمقالهای، کارتون دهنبسته و کتاب مصور میشود. از اواخر سدۀ بیستم تاکنون، مجلههای ضخیمتری چون رمان مصور و آلبومهای کامیک، تانکابون بیش از پیش متداول شده و کامیک اینترنتی آنلاین، نشو و نما پیدا کردهاست.
هدف از ارائه کمیک انتقال مفاهیم عمیق روحی فکری به نحوی که مخاطب با آسان ترین روش آن هارا متوجه شود.
دیدگاه خود را بنویسید