کتاب رمان مصور آخرین داستان «غروب جمشید جلد 1 چرخه دوم»، این رمان گرافیکی روایتگر نقطه عطفی بر سرگذشت جمشید است و در تمامی متون کهن از جمله شاهنامه بدان اشاره شده. در این چرخه، جمشید در مقابل اراده یزدان قد علم کرده و به منیت و خودبینی گرفتار می شود. جمشید به خود غره شده و خود را مرکز هستی و دارنده خرد والای یزدان می داند. این همان مقطعی است که بار دیگر آرامش از مردمان جمکرد ستانده شده و آتش جنگ برافروخته می شود. جمشید کمر همت برای جنگی دیگر می بندد ولی این بار نه برای نجات هستی بلکه برای تسلط بر آن.
رمان مصور آخرین داستان «غروب جمشید جلد اول» از مجموعه «آخرین داستان» به نویسندگی اشکان رهگذر، طراحی فائزه سپهرصادقیان و سوسن آذری، ویرایش متن یاسر نوروزی، توسط نشر استودیو هورخش چاپ و منتشر شده است.
خلاصه داستان:
جمشید بعد از پیروزی بر دیو سرما (ملکوس)، تصمیم می گیرد تا با متحد کردن قبایل مختلفی که به جمکرد پناه آورده بودند، آغازگر جنگی بزرگ با هدف شکار دیوان و نابودی اهریمن باشد. این جنگ برخلاف خواسته یزدان و از سوی دیگر پیمان شکنی با دیوان اژگهن است. اما جمشید که پیروزی بر ملکوس و تسلط بر چیرگی دوباره بر جمکرد را نتیجه خرد و توان خود می پندارد، به اراده یزدان و پیمانش با دیوان اژگهن پشت کرده و سپاهی بزرگ را برای شکار دیوان و نابودی اهریمن مهیا می کند.
کتاب تصویری کتابی است که به کمک یک رشته تصویرهای زیاد همراه با متنی کمابیش اندک یا بدون متن، اطلاعاتی را منتقل کرده یا داستانی را بازگو میکنند. در کتابهای تصویری، تصویرها به اندازهی متن یا حتی بیش از آن اهمیت دارند. برخی کتابهای تصویری بدون داشتن هیچ کلامی، گیرا و اثر بخشند.
انواع کتاب های تصویری شامل:
کتاب های اسباب بازی، کتاب های الفبا، کتاب های عدد آموز، کتاب های مفهومی، کتاب های بدون کلام، کتاب های داستانی تصویری و کتاب های آسان خوان است.
کتاب های کمیک نیز از نوع کتاب های تصویری هستند.
کُمیک (به انگلیسی: Comics) یا تصاویر فکاهی یا داستان مصور یک راه واسط برای انتقال بصری ایدهها از طریق تصویر میباشد که اغلب با نوشته یا اطلاعاتی بصری درآمیخته است.
کامیکها از در کنار هم گذاشتن قطعات متوالی از تصاویر تشکیل شده و معمولاً در آن از ابزارهای نویسهای چون بالون گفتار، شرحها و افکتهای صوتی (نامآوا) برای نشاندادن گفتوگوها، تعریف داستان یا دیگر اطلاعات استفاده میشود. عناصری چون اندازه یا جاگذاری قطعات، روند بیان داستان یا موضوع را کنترل میکند. نقاشی کارتونی و دیگر روشهای تصویرگری شبیه به آن، از مرسومترین نقاشیها در کامیکس هستند؛ رمان عکسی حالتی است که از عکس استفاده میکنند. حالتهای معمول کامیکس شامل داستان مصور، کارتونهای سرمقالهای، کارتون دهنبسته و کتاب مصور میشود. از اواخر سدۀ بیستم تاکنون، مجلههای ضخیمتری چون رمان مصور و آلبومهای کامیک، تانکابون بیش از پیش متداول شده و کامیک اینترنتی آنلاین، نشو و نما پیدا کردهاست.
هدف از ارائه کمیک انتقال مفاهیم عمیق روحی فکری به نحوی که مخاطب با آسان ترین روش آن هارا متوجه شود.
دیدگاه خود را بنویسید