رمان مصور آخرین داستان «ارشیا جلد 1»

از {{model.count}}

Illustrated Novel of the Last Story Arshaya Volume 1

  • نویسنده: اشکان رهگذر
  • ناشر: استودیو هورخش
  • قطع: رحلی
  • نوع جلد: گالینگور
تعداد
نوع
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
  • {{value}}
این محصول ناموجود می‌باشد مقایسه
کمی صبر کنید...

کتاب رمان مصور آخرین داستان «ارشیا جلد ۱، چرخه سوم» نوشته، اشکان رهگذر است.  این کتاب رمانی جذاب است که برداشتی هوشمندانه از اساطیر ایران دارد. این  کتاب با تصاور جذاب و داستان پرهیجان خواننده را با خودش همراه می‌کند.

نویسنده
اشکان رهگذر
ناشر
استودیو هورخش
قطع
رحلی
نوع جلد
گالینگور
نوع کاغذ
گلاسه تمام رنگی
مشخصات چاپ
چاپ اول، سال 97، 50 صفحه

رمان مصور «ارشیا» که برگرفته از شخصیت ارشیا، وزیر دربار جمشید شاه است  قصه دوران نوجوانی این شخصیت را روایت می کند. شخصیتی که پرویز پرستویی صداپیشگی آن را در انیمیشن «آخرین داستان» برعهده دارد. این انیمیشن به  تازگی در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر موفق به دریافت سیمرغ بلورین  انیمیشن شده است.

ارشیای نوجوان زندگی خود را از دوران پادشـاهی تهمـورث دیوبند، پـدر  جمشــید، آغــاز می‌کنـد و زندگـی او در دوران آفریدون همـراه بـا شکسـت  ضحـاک ماردوش پایـان می‌یابـد. در طـول ایـن مجموعـه رمان‌های گرافیکی،  پرده از راز زندگی طولانـی ارشیا برداشـته می‌شـود و بسـیاری از اسرار که  او را تبدیــل بــه شـخصیتی مرمـوز کرده‌است عیـان می‌شـوند. در خــلل  سرگذشــت ارشــیا، مخاطــب بـا پیشــامدهای دوران حکومــت تهمــورث دیوبند  آشنا می‌شـود و در دل داســتانی بـا ســاختارهای داســتان‌گویی رســانه‌های  نویــن امــروزی، تاریخ اسـاطیری ایــران را می‌شناســد. از طــرف دیگـر،  ایــن مجموعـه رمان‌های گرافیکـی، داســتانی مســتقل از مجموعــه رمان‌های  گرافیکــی جمشــید را روایـت می‌کند. چـرا کــه زندگی ارشــیا ریشـه در  اتفاقـات گذشـته و دوران حکومـت تهمـورث دیوبنـد دارد. پـس از خوانـش ایـن  مجموعـه، مخاطـب می‌توانـد بـرای تکمیـل درک خـود از داسـتان بـه رمان‌هـای  گرافیکی جمشـید و بعـد از آن انیمیشـن ســینمایی آخریـن داسـتان رجــوع  کند.

داستان از این قرار است که تهمورث شاه برای به دام انداختن دیو سرما  “ساوول”، به سفری طولانی می رود تا با در بند کردن او، سرمای طولانی و سختی  که سرزمینش را فراگرفته از بین ببرد. بلاخره تهمورث موفق به انجام این کار  شده و در حالی که ساوول را در بند کشیده سوار بر آن برمی گردد. از آن پس  مردم لقب تهمورث دیوبند را به پادشاهشان می دهند. اما با آمدن ساوول به  سرزمین تهم دیر(قلمروی پادشاهی تهمورث)، نحسی و بیماری همه جا را فرا می  گیرد. تهمورث شاه بعد از به دام انداختن “ساوول” تصمیم می گیرد به شکار  اهریمن بزرگ “ملکوس”، که پادشاه همه ی اهریمن هاست برود و با نابودی او همه  ی پلیدی های روی زمین را از بین ببرد. از طرفی پیرمرد دانایی در سرزمین  تهم دیر زندگی می کند که مدت ها در تلاش است تا مخفیگاه اهریمن بزرگ را به  دست آورده و در اختیار تهمورث شاه قرار بدهد. پیرمرد می داند که ساوول از  این مخفیگاه آگاه است و دقیقا در روزی که می خواهد به دیدن ساوول برود دچار  بیماری سختی می شود بنابراین از پسرش ارشیا می خواهد که به دیدن ساوول  بدطینت رفته و به هر ترتیبی شده نشانی اهریمن بزرگ را از او بگیرد. ارشیا  به خواسته ی پدر به دیدن ساوول می رود و این دیدار او را درگیر ماجراهای  بسیاری می کند … کتاب ارشیا دربرگیرنده ی رمانی گرافیکی و مصور است که در  کنار هر تصویر، جمله ای کوتاه نوشته شده. جمله ها تصویر را روایت می کنند و  به مخاطب در درک بیشتر رمان کمک می کنند.

کتاب تصویری کتابی است که به کمک یک رشته تصویرهای زیاد همراه با متنی کمابیش اندک یا بدون  متن، اطلاعاتی را منتقل کرده یا داستانی را بازگو می‌کنند. در کتاب‌های تصویری، تصویرها به اندازه‌ی متن یا حتی بیش از آن اهمیت دارند. برخی کتاب‌های تصویری بدون داشتن هیچ کلامی، گیرا و اثر بخشند. 

 انواع کتاب های تصویری شامل:

کتاب های اسباب بازی، کتاب های الفبا، کتاب های عدد آموز، کتاب های مفهومی، کتاب های بدون کلام، کتاب های داستانی تصویری و کتاب های آسان خوان است.

کتاب های کمیک نیز از نوع کتاب های تصویری هستند.

کُمیک (به انگلیسی: Comics) یا تصاویر فکاهی یا داستان مصور یک راه واسط برای انتقال بصری ایده‌ها از طریق تصویر می‌باشد که اغلب با نوشته یا اطلاعاتی بصری درآمیخته است. 

کامیک‌ها از در کنار هم گذاشتن قطعات متوالی از تصاویر تشکیل شده و معمولاً در آن از ابزارهای نویسه‌ای چون بالون گفتار، شرح‌ها و افکت‌های صوتی (نام‌آوا)  برای نشان‌دادن گفت‌وگوها، تعریف داستان یا دیگر اطلاعات استفاده می‌شود.  عناصری چون اندازه یا جاگذاری قطعات، روند بیان داستان یا موضوع را کنترل  می‌کند. نقاشی کارتونی و دیگر روش‌های تصویرگری شبیه به آن، از مرسوم‌ترین نقاشی‌ها در کامیکس هستند؛ رمان‌ عکسی حالتی است که از عکس استفاده می‌کنند. حالت‌های معمول کامیکس شامل داستان مصور، کارتون‌های سرمقاله‌ای، کارتون دهن‌بسته و کتاب مصور می‌شود. از اواخر سدۀ بیستم تاکنون، مجله‌های ضخیم‌تری چون رمان مصور و  آلبوم‌های کامیک، تانکابون بیش از پیش متداول شده و کامیک اینترنتی آنلاین، نشو و نما پیدا کرده‌است.

هدف از ارائه کمیک انتقال مفاهیم عمیق روحی فکری به نحوی که مخاطب با آسان ترین روش آن هارا متوجه شود. 

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...